Category Archives: Новини

**************

Нова сформирана група в “Училище за родители”

Бъдещи мами, с термин м.09. или м.10., ако желаете да се включите към сформираната групичка в подготвителния курс за раждането, кърменето и грижи за бебето, първата ни среща по темите е утре, 24.07. , от 18ч., в клуб “Усмивки”
За връзка с нас: 0887606328 – Марияна Драгнева, акушерка

*************

ГОЛЯМОТО КЪРМЕНЕ

Инициативата “ГОЛЯМОТО КЪРМЕНЕ” или “The Big Latch On” е грандиозна международна кампания, която се провежда по време на Световната седмица на кърменето 1-7.08. и е в подкрепа на най-човешкото, животворящо и красиво съприкосновение между майка и дете – кърменето.

Проектът стартира през 2005г. в Нова Зеландия и много бързо я последват страни от цял свят, между които е и България от 2012г.

Неговите цели са:
- максимално информиране за положителното и благотворно въздействие на кърменето не само върху настоящото, но и върху бъдещото развитие на детето;
- насърчаване и стимулиране на естественото хранене на децата;
- привличане на общественото внимание и подкрепа към кърменето;
- популяризиране на кърменето на открито

По време на събитието кърмещи майки от цял свят се събират в групи на определени места, по едно и също време и кърмят едновременно в продължение на 1 минута своите бебета/деца , преброяват се от свидетели и тяхната бройка се прибавя към тази от целият свят.

Заповядайте, майчета със своите кърмачета, на 1 август от 10:00ч до 12:00ч на поляната пред ресторант “Мечока Бен” в градския парк! С участието си на това удивително събитие ще изразим съпричастност към този велик и най-човешки акт на близост – кърменето.
Да го превърнем в празник на най-безрезервната любов – майчината!

**************

ПРАЗНИК НА “У С М И В К И” -ТЕ

В игри и закачки, в песни и занимавки се изтъркули една цяла учебна година. Време е да си получим ДИПЛОМИТЕ!
Каним всички на ПЪРВИ ЮНИ от 11:00ч на ДЕТСКИ ПРАЗНИК при нас! Очакваме децата от клас”Мъници”; клас” Монтесори”; клас ” Йога мама и бебе”; клас “Детска Йога”; клас “Английски език” и сръчковците от “Работилничките за щури идеи” за официално връчване на ДИПЛОМИТЕ НА КЛУБ “УСМИВКИ”!
Ще празнуваме, ще се почерпим и ще се повеселим за празника!

Моля потвърдете участие, защото дипломите са поименни и трябва да знаем кой ще ги получи!ОЧАКВАМЕ ВИ С НЕТЪРПЕНИЕ ЗА ИГРИ И ЗАБАВЛЕНИЕ!

**************

ЛЕТЕН ДЕТСКИ КЛУБ “У С М И В К И”

ЦЕЛОДНЕВНО И ПОЛУДНЕВНО – от 8ч до 18 ч !

Цяло лято от 1 ЮНИ до 1 СЕПТЕМВРИ 2014 г. при нас ще има:

Игри сред природата, изобразителни и прилижни дейности, детска йога, музика, танци и още…
Занимания по АНГЛИЙСКИ ЕЗИК, МАТЕМАТИКА, четене на КНИГИ, посещение на КИНО, ТЕАТЪР, ГАЛЕРИЯ и още…
ОБЯД, СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА, МИНЕРАЛНА ВОДА, КОНСУМАТИВИ за дейностите

– ЦЕЛОДНЕВНО:
за 1 ден – 10 лв; до 10 дни – 9 лв на ден;
за 15 дни – 8 лв на ден; за 20 дни – 7 лв на ден;
- ПОЛУДНЕВНО:
за 1 ден – 7 лв; за 10 дни – 6 лв на ден;
до 15 дни -5 лв; за 20 дни – 4 лв на ден;

ОБЯД И СЛЕДОБЕДНА ЗАКУСКА – по 3 лв на ден.
За второ дете от семейството – 20% отстъпка

НАЧАЛО на записванията – 7 май 2014 г .Допълнителна информация относно програмата,цените и отстъпките можете да получите при нас в град Добрич ,ул.”Хр.Смирненски” 1, тел.0899940542

*************

Мили приятели, с най-голямо удоволствие ви информираме, че Клуб “Усмивки” намери своя НОВ ДОМ – по-широк и по-уютен. Заредени с любов и много нови идеи, сме готови отново да се заемем с грижите за вас и вашите деца. На 12 и 13 Октомври са дни на отворени врати в Клуб “Усмивки”, където ще представим новите ни предложения. Заповядайте!